Rinaldo

Leeftijdscategorie

0-4, 4-8, 8-12

Genre

Muziek & Animatie, Theater & Cultuur

▸ Download meer informatie over deze act (PDF) ▸ Ik wil meer weten over deze act.

Over Rinaldo

Jeugdshow

Rinaldo goochelt uit zijn magische koffer: een sprankelende temposhow vol afwisseling, kleur en humor. Hij speelt op zeer professionele wijze voor en met de kinderen. U zult zien, ook kinderen kunnen toveren!

De gulle lach vormt een rode draad binnen het fantastische geheel. Ballonnen, bloemen, levende duiven en een echt konijn maken eveneens deel uit van de show. De kinderen zullen ook veel plezier gaan beleven aan Chico, de sprekende vogel of aan Charlie, de geliefde chimpansee! Een bruisend gebeuren waaraan iedereen nog lang zal terugdenken. Kortom: een kinderwens gaat in vervulling met Rinaldo’s Jeugdshow!

Piratenshow

Kapitein Rinaldo is zojuist teruggekeerd van wilde avonturen op de woeste zee. In een stoere Piratenshow met heuse goocheltrucs in stijl, laat Rinaldo zien wat hij allemaal aan dek heeft. Hij neemt iedereen mee op zijn grote zeeroversavontuur. Gelachen wordt er natuurlijk volop, ballonfiguren, schitterende juwelen, witte duiven ,een (buik)sprekende aap en een levende blauwgele papegaai verschijnen allemaal aan boord. Een uur lang staan alle kinderen versteld van deze fantastische zeemanskunsten. Iedereen vaart mee en Kapitein Rinaldo neemt het voortouw.  De voorstelling is zonder pauze en duurt een uur. Uiteraard compleet met een mooi decor, geluidsset en schitterende attributen.